είσοδος συνεργατών
επικοινωνείστε μαζί μας στα τηλέφωνα 8011175555 & 2109606650

Προφίλ Act All About Insurance

Ποιοι Είμαστε

Τον Νοέμβριο του 2007 και έπειτα από πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πρακτόρευσης Ασφαλειών, ο Σπυρίδων Ν. Κωτσόπουλος ιδρύει την εταιρία ACT all about insurance GR Ασφαλιστικοί Πράκτορες ΕΠΕ. Από τότε, η ACT aai δραστηριοποιείται στον Ασφαλιστικό, Χρηματοοικονομικό και Τραπεζικό τομέα συνάπτοντας συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Ασφαλιστικούς Ομίλους της Ελληνικής Αγοράς προσφέροντας σιγουριά, αξιόπιστες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες και συνεργάτες της.

Επιπρόσθετα, λειτουργεί ως μεσολαβήτρια εταιρεία σε διεθνώς αναγνωρισμένους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους με κύρια αποστολή τη προσφορά των πλέον ανταγωνιστικών τιμών στο χώρο των Ασφαλειών.

Τέλος, η εταιρία αποτελεί μέλος ενός ευρύτερου επιχειρηματικού ομίλου στον οποίο συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες οι οποίοι συνδυάζουν την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία τους, τόσο στην Ελληνική όσο και στην Διεθνή Ασφαλιστική Αγορά.

Όραμα / Φιλοσοφία

Όραμα μας είναι ένα.

Να κάνουμε πράξη την Φιλοσοφία μας επιβραβεύοντας τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και σε μία εταιρία με επωνυμία ACT all about insurance δεν θα ταίριαζε καμία άλλη φιλοσοφία από το να «Ενεργεί» διαρκώς για εσάς. Για ένα ασφαλέστερο μέλλον. Για ένα μέλλον όπου η άρτια ασφάλιση σας δεν θα επηρεάζεται ούτε από την ηλικία σας, ούτε από το φύλλο σας, ούτε από την οικονομική σας κατάσταση.

Πως «ενεργούμε»

Για την ACT aai, «Ενέργεια» σημαίνει:
  • online Ασφάλιση 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.
  • μελέτη κάθε περίπτωσης πελάτη ξεχωριστά με στόχο την παραμετροποίηση της ασφαλιστικής του προσφοράς επιφέροντας το φτηνότερο δυνατό ασφάλιστρο με τις πιο αξιόπιστες και ολοκληρωμένες καλύψεις.
  • εξειδικευμένο Προσωπικό διαθέσιμο στις υπηρεσίες σας από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 20:00.
  • προσωπικό για την αποκλειστική τακτοποίηση του φακέλου Ζημιών σας.
  • φιλοσοφημένη καθοδήγηση του πελάτη για κάθε ασφαλιστικό ζήτημα.
  • δωρεάν Παράδοση του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου στο χώρο σας.